Αποτελώντας την αφετηρία της νέας εποχής της Alfa Romeo, η Tonale είναι ένα απόλυτα ολοκληρωμένο Premium C-SUV, όπου η απαράμιλλη οδηγική αίσθηση και η δυναμική σχεδίαση, συνδυάζονται με την πρακτικότητα, την τεχνολογία, την ασφάλεια και την ποιότητα που κανείς περιμένει από ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας. Παράλληλα, χάρη στη διάθεσή του μοντέλου με σύγχρονα υβριδικά συστήματα, η Tonale προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα, στοιχείο που εκτός των άλλων της επιτρέπει να κινείται χωρίς περιορισμούς στο Δακτύλιο.

Η μοναδική αίσθηση μιας Alfa Romeo σε συνδυασμό με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που φέρει η Tonale, τώρα και μέχρι το τέλος του έτους, είναι διαθέσιμα με ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης που εξασφαλίζει δόση από 287€ το μήνα. Το Drive Now, μέσω της FCA Bank, παράλληλα με τη χαμηλή δόση, προσφέρει και εξαιρετική ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης να επιλέξει αν θα διατηρήσει στην κατοχή του το αυτοκίνητο, ή αν θα το ανταλλάξει με ένα νέο.

Το πρόγραμμα Drive Now για την Tonale συνδυάζεται με δύο πολύ σημαντικές παροχές που προστατεύουν τον αγοραστή και την υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα το μοντέλο καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χιλιόμετρα, ενώ για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο αγοραστής μπορεί να ενεργοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT, το οποίο μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας πιστοποιεί τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Drive Now, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Μάρκας ανά την Ελλάδα. https://www.alfaromeo.gr/dianomeis