Χαράς ευαγγέλια για όσους έχουν ακόμη στην κατοχή τους μια Lancia Delta HF Integrale, αφού η FCA Heritage και η Mopar ανακοίνωσαν πως ενώνουν τις δυνάμεις τους και πως θα δημιουργούν και πάλι αυθεντικά ανταλλακτικά για το θρυλικό μοντέλο. Τα πρώτα προϊόντα που θα βρεθούν στον κατάλογο θα είναι οι προφυλακτήρες.

Οι ιδιοκτήτες των κλασικών αυτοκινήτων της FCA θα μπορούν τώρα να αγοράσουν από το “Heritage Parts”, μια νέα σειρά αυθεντικών ανταλλακτικών για τα κλασικά αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν από την FCA Heritage σε συνδυασμό με τη Mopar. Η συνεργασία ξεκινά με ένα από τα πιο θρυλικά οχήματα στην ιστορία της FCA. Οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες της Lancia Delta HF Integrale και της Lancia Delta HF Integrale Evoluzione είναι πλέον διαθέσιμοι για όποιον θέλει.

Τα μέρη θα παράγονται χρησιμοποιώντας τα αρχικά καλούπια που διατηρούνται από την FCA Manufacturing ακόμα και σήμερα, μετά τις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης που εκτελούνται στο εργοστάσιο FCA στο Grugliasco. Συγκεκριμένα, οι προφυλακτήρες παρέχονται όπως ακριβώς είναι, ενώ θα πρέπει να λειανθούν από τον πελάτη πριν φτάσουν στο βάψιμο.

Εκτός όμως από τη Lancia αυθεντικά ανταλλακτικά θα κατασκευάζονται και για παλαιότερα αυτοκίνητα του ομίλου όπως είναι η Alfa Romeo, η Fiat και η Abarth. Η υψηλή ποιότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία στα πρωτότυπα εξαρτήματα που παράγει η Mopar, είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει ακόμη και τον ποιο απαιτητικό πελάτη.

Οι προφυλακτήρες της Lancia Delta HF Integrale μπορούν να παραγγελθούν από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCA ή απευθείας από το Mopar Store. Επιπλέον, παραγγελίες μπορούν να γίνουν και για τους προφυλακτήρες της έκδοσης Integrale Evoluzione, ενώ αργότερα οι Ιταλοί πιστεύουν πως θα μπορέσουν να δημιουργήσουν και άλλα ανταλλακτικά.

Όσο για τις τιμές; Ο εμπρός προφυλακτήρας της Lancia Delta HF Integrale κοστίζει 1.300€ +Φ.Π.Α., ενώ ο πίσω 1.150€ +Φ.Π.Α. Τα ίδια χρήματα κοστίζουν και οι προφυλακτήρες της Lancia Delta HF Integrale Evoluzione. Κάποιος μπορεί να πει ότι είναι ακριβοί, όμως όποιος έχει ένα τέτοιο κόσμημα και τους χρειάζεται, πιστεύουμε πως δε θα τον επηρεάσει το κόστος.