Το Honda Civic είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα για πολλούς ακόμη και αν δεν το έχουν στην κατοχή τους. Το ιαπωνικό μοντέλο συνεχίζει ακάθεκτο τις πωλήσεις του στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου. Οι Ιάπωνες παρουσίασαν το μοντέλο που ανανεώθηκε εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά χωρίς όμως να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές.

Τα νέα LED φωτιστικά σώματα και τα LED φώτα ημέρας, μαζί με τους επανασχεδιασμένους προβολείς ομίχλης και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, είναι οι αλλαγές που κάνουν λίγο διαφορετικό το Civic. Στο εσωτερικό οι αλλαγές έρχονται στο καθίσματα, τα οποία είναι ηλεκτρικά, αλλά και στις νέες επενδύσεις στο ταμπλό και στις πόρτες. Αλλαγές έχουμε και στο σύστημα πολυμέσων, αλλά και στα κουμπιά των ρυθμίσεων του κλιματισμού.

Από μηχανικής πλευράς δεν θα υπάρχουν αλλαγές, αφού παραμένουν οι δύο βενζινοκινητήρες και ο ένας πετρελαιοκινητήρας. Για όσους δε θυμούνται η βασική έκδοση περιλαμβάνεται από τον κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 125 ίππους. Επιπλέον, υπάρχει και ο κινητήρας χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 182 ίππους. Από πλευράς πετρελαίου υπάρχει ο κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 120 ίππους. Τέλος, όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή με το αυτόματο CVT.