Η Mugen είναι μια πασίγνωστη εταιρεία βελτιώσεων των αυτοκινήτων Honda, με το αποτέλεσμα να είναι πάντα εντυπωσιακό. Αυτή τη φορά δημιούργησε ένα πακέτο βελτίωσης για το Honda ZR-V e:HEV. Ουσιαστικά πρόκειται για την αμερικάνικη εκδοχή του HR-V. Αρχικά η βελτίωση έχει γίνει στο εξωτερικό κομμάτι, το οποίο φέρει νέα μάσκα με το λογότυπο της Mugen, πρόσθετο Spoiler στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, μαύρα διακοσμητικά αυτοκόλλητα και μαύρα καπάκια στους καθρέπτες.

Παράλληλα υπάρχει η πίσω αεροτομή, η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης και οι νέες ζάντες αλουμινίου με διχρωμία. Επιπλέον, έχει βελτιωθεί η ανάρτηση, ενώ στο μηχανικό κομμάτι δεν έχει γίνει καμία αναφορά. Οι ιθύνοντες της Mugen ανακοίνωσαν πως εκτός από το Honda ZR-V e:HEV θα παρουσιάσουν και την αντίστοιχη βελτίωση στο Honda Civic Type R.

Και τα δύο μοντέλα όπως ανακοινώθηκε θα παρουσιαστούν επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Tokyo από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Makuhari Messe στην επαρχία Chiba. Σίγουρα, η τεχνογνωσία των ανθρώπων της Mugen είναι δεδομένη για να δούμε δύο πολύ δυνατά αυτοκίνητα έχοντας τόσο οπτικές βελτιώσεις, όσο και μηχανικές. Εμείς απλά περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.