Ο οίκος βελτιώσεων Fostla δημιούργησε μια εντυπωσιακή Mercedes – AMG GT S. Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζει από τις άλλες AMG GT S, αφού το εξωτερικό κιτ βελτίωσης περιλαμβάνει ανθρακονήματα, πρόσθετα πρόσκρουσης, πλευρικές ράβδους, πίσω διαχύτη και ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή. Επιπλέον, περιλαμβάνεται χαμηλωμένη ανάρτηση KW και ζάντες αλουμινίου της H&R. Ο χρωματισμός που επιλέχθηκε είναι ασημί με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχουν τα λογότυπα της PP – Performance στο παρμπρίζ και της Fostla στα πλαϊνά.

Μηχανικά η βελτίωση ανέβασε τη μέγιστη ισχύ από 510 ίππους σε 613 και τη μέγιστη ροπή από 66,2 κιλά σε 78,3. Το 0 – 100 επιτυγχάνεται μόλις σε 3,8”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ/ώρα. Για να επιτευχθεί όλο αυτό η Fostla εφοδίασε την AMG GT S με φίλτρο αέρα υψηλών επιδόσεων της BMC, αλλά και άλλαξε ολόκληρη την εξάτμιση.

Το κόστος της αναβάθμισης από τη Fostla φτάνει τα 28.000€, όμως κάνει την AMG GT S, αρκετά πιο δυνατή και πιο γρήγορη. Οι Γερμανοί βέβαια δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τις αναβαθμίσεις, όμως όποιος και να το οδηγήσει είμαστε σίγουροι πως θα ενθουσιαστεί.