Η Toyota δημιούργησε μια περιορισμένη έκδοση της Corolla Sedan με την ονομασία Apex Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση σύμφωνα με τους ανθρώπους της ιαπωνικής εταιρείας διαθέτει στην πίσω ανάρτηση πολλαπλούς συνδέσμους της Apex, η οποία έδωσε και την ονομασία της έκδοσης. Επιπλέον, υπάρχουν και τα πιο χαμηλά ελατήρια, τα οποία μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά.

Οι αναρτήσεις της Apex αυξάνουν την ακαμψία του αμαξώματος κατά 47% μπροστά και κατά 33% πίσω. Επιπλέον, υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, χάλκινες πινελιές, μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, πίσω αεροτομή, πίσω διαχύτης, σπορ εξάτμιση όπου στο τελείωμα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”. Οι χρωματικές επιλογές είναι τρεις και είναι οι Cement με Black Sand Pearl οροφή, Super White με Black Sand Pearl οροφή και Black Sand Pearl.

Στο εσωτερικό η Corolla Apex Edition διαθέτει μαύρα καθίσματα από ύφασμα SofTex, ενώ κινούνται προς 8 κατευθύνσεις, είναι θερμαινόμενα και προσφέρουν οσφυϊκή υποστήριξη. Όλα αυτά που προσφέρει η έκδοση Corolla Apex Edition είναι άκρως ενδιαφέροντα, όμως το κακό είναι πως θα κυκλοφορήσουν μόλις 6.000 κομμάτια, τα οποία αναμένονται να γίνουν ανάρπαστα. Όσο για την τιμή; Στην αμερικάνικη αγορά κοστολογήθηκε στα 26.065$, ενώ τα 120 από αυτά που θα είναι με το μηχανικό κιβώτιο ανεβαίνουν στα 26.455$.