Η Blitz για όσους δε γνωρίζουν είναι ένας ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος. Ο εν λόγω οίκος ανέλαβε να βελτιώσει ένα Toyota GR86, εξωτερικά, εσωτερικά, αλλά και κάνοντας κάποιες μικρές παρεμβάσεις μηχανικά. Η εξωτερική εμφάνιση διαθέτει νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, φουσκωμένα φτερά, μεγάλη πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, διαχύτη και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Επιπλέον, υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου της Enkei Racing Revolution μεγέθους 18”, με ελαστικά της Dunlop και διαστάσεις 255/35.

Μηχανικά τοποθετήθηκε νέο φίλτρο αέρα και νέο ψυγείο λαδιού. όπως ήταν αναμενόμενο βελτιώσεις έγιναν στην ανάρτηση, αλλά και στα φρένα με τις 6πίστονες δαγκάνες μπροστά και τους δίσκους των 355 χιλιοστών και τις 4πίστονες πίσω με τους δίσκους των 330 χιλιοστών. Εσωτερικά οι αλλαγές εστιάζονται στη λαβή του χειρόφρενου και στον επιλογέα ταχυτήτων που έχουν το σήμα της Blitz, στα όργανα μέτρησης, ενώ υπάρχει και μια οθόνη όπου μπορεί να ρυθμιστεί η ανάρτηση.

Αυτό που δεν αποκάλυψε η Blitz είναι αν ο κινητήρας έχει ανέβει λίγο παραπάνω στην ισχύ του, αφού όπως γνωρίζουμε κάτω από το καπό κρύβεται ο 4κύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 228 ίππους. Βάση λογικής το φίλτρο αέρα κάτι παραπάνω θα έδωσε, αλλά η Blitz δεν κάνει καμιά αναφορά σε αυτό το κομμάτι. Όπως και να έχει πάντως το Toyota GR86 της Blitz είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.