Τις ταινίες του 007 τις γνωρίζουμε όλοι. Κάποια από τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στις ταινίες του συνήθως βγάζουν κάποιες συλλεκτικές εκδόσεις με το όνομα του. Έτσι και η Land Rover δημιούργησε το Defender V8 Bond Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μόλις 300 κομμάτια σε όλο τον κόσμο.

Από αυτά ένα και μοναδικό βρίσκεται στην Ελλάδα περιμένοντας τον αγοραστή του. Πρόκειται για το Defender με την 3θυρη έκδοση και το V8 κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 525 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 63,7 κιλά. Το 0-100  επιτυγχάνεται σε 4,9”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 240 χλμ/ώρα.

Η συλλεκτική έκδοση θα φέρει χαραγμένο τον αριθμό της, ενώ θα υπάρχει και το λογότυπο SV Bespoke. Επιπλέον, διαθέτει το Extended Black Pack, στο οποίο περιλαμβάνονται οι ζάντες αλουμινίου Luna Gloss Black μεγέθους 22”, που συνδυάζονται με τις μπλε δαγκάνες των φρένων, ενώ υπάρχει και το λογότυπο “Defender 007”.

Για όσους θέλουν απλά να το δουν από κοντά, αφού όπως είπαμε μόλις ένας θα είναι ο τυχερός που θα το αποκτήσει, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι μια βόλτα μέχρι την έκθεση της JLR στην ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. στη Λεωφόρο Συγγρού. Όσο για την τιμή; Ο ένας και μοναδικός που θα το αποκτήσει στη χώρα μας θα πρέπει να πληρώσει 250.000€.