Το Skoda Club Πελοποννήσου έκοψε την πίτα του 2023

Με απόλυτη επιτυχία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Skoda Club Πελοποννήσου έκοψε την πίτα του 2023. Όπως ήταν αναμενόμενο τα μέλη του Skoda Club Πελοποννήσου βρέθηκαν σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που εκτός από την κοπή της πίτας συνοδεύτηκε και από δεκάδες δώρα, αλλά και τα απαραίτητα πειράγματα μεταξύ των μελών.

Η συνάντηση έγινε στο “Μπακαλόγατο της Ελένης” που βρίσκεται στο κόμβο της Νεστάνης και παρευρέθηκαν εκτός από τους Αθηναίους, αυτοκίνητα σχεδόν από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου. Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα βρέθηκαν στο σημείο συνάντησης, παρότι το Σάββατο υπήρξαν κάποιες ατυχίες σε μερικά μέλη. Από όσα αυτοκίνητα ήταν στο χώρο της εκδήλωσης, τα βλέμματα στράφηκαν για άλλη μια φορά στις Octavia RS. Όμως εκτός από τις RS υπήρχαν Octavia, Fabia, Superb, Scala και Kamiq.

Στην κοπή της πίτας κληρώθηκαν και δώρα, τα οποία προσέφεραν η Skoda Kosmocar, η Skoda Καρέλλης, η Skoda Μακρής, η Skoda-VW-Audi Κουτουμάνος, η Δέλτα Car VW-Audi-Skoda, η Sianis Tyres, το Ράδιο-Ταξί Κόσμος 18300, οι Ευθυγραμμίσεις Δήμος Αθανασόπουλος και η Auto Κάντζος.

Για άλλη μια φορά οι διαχειριστές του Skoda Club Πελοποννήσου έδειξαν πως οι συναντήσεις του club είναι ένα από τα δυνατά τους κομμάτια, καθώς η επιτυχία θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο. Άλλωστε το Skoda Club Πελοποννήσου είναι, όπως έχουμε ξαναπεί, μια οικογένεια που δεν έχει σκοπό το κέρδος σε καμία περίπτωση και αυτό είναι το αποτέλεσμα της επιτυχίας.