Η Genesis παρουσίασε το νέο πρωτότυπο SUV μοντέλο της, το οποίο ουσιαστικά είναι ο προάγγελος του νέου GV80 Coupe. Ουσιαστικά πρόκειται για το GV80 Coupe Concept, το οποίο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες διαθέτει ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα που το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως. Εκτός όμως από τον ιδιαίτερο χρωματισμό υπάρχουν και άλλα στοιχεία που οι Κορεάτες πιστεύουν πως μπορούν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο το υποψήφιο αγοραστικό κοινό.

Εξωτερικά ξεχωρίζει η μεγάλη μαύρη μάσκα και οι διπλές λωρίδες των LED φωτιστικών σωμάτων. Ο προφυλακτήρας και οι νευρώσεις στο καπό προσδίδουν μια πιο άγρια εμφάνιση. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν και εδώ τα LED φωτιστικά σώματα, τα οποία αποτελούνται από δύο διπλές κόκκινες γραμμές που φτάνουν από τη μια άκρη στην άλλη και είναι φωτιζόμενες. Επιπλέον, υπάρχει και η ιδιαίτερη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Η οροφή του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, ενώ υπάρχουν και οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό είναι αισθητή η πολυτέλεια με τα μαύρα backet δερμάτινα καθίσματα από Nappa, με τις πορτοκαλί ραφές. Παράλληλα, υπάρχει η μεγάλη οθόνη αφής, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και η ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού.

Μηχανικά οι Κορεάτες δεν έκαναν καμία αποκάλυψη πέρα του ότι η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Το πότε θα μπει στην παραγωγή το νέο GV80 Coupe είναι ακόμα άγνωστο, αλλά είμαστε σίγουροι πως αν οι Κορεάτες βελτιώσουν λίγο ακόμα την εμφάνιση στο τελικό σχέδιο παραγωγής, τότε έχουν πάρα πολλές πιθανότητες οι υποψήφιοι αγοραστές να το δουν θετικά.