Η Abarth αποφάσισε να σπάσει τις συνήθειες της δημιουργώντας το πρώτο SUV της μάρκας με την ονομασία Pulse. Φυσικά, η έμπνευση ήρθε από το αντίστοιχο μοντέλο που παρουσίασε η Fiat το περασμένο καλοκαίρι για την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Η επιτυχία του ιταλικού SUV σε εκείνα τα μέρη έφερε τους ανθρώπους της Abarth να τολμήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η μεγάλη μαύρη μάσκα με το σήμα της Abarth να δεσπόζει στη μέση και τα LED φωτιστικά σώματα δένουν αρμονικά. Οι νευρώσεις στο καπό θέλουν να το κάνουν πιο άγριο, ενώ οι κόκκινες πινελιές το κάνουν ακόμη πιο όμορφο. Στο πίσω μέρος και εδώ ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, η μαύρη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Μαύρη είναι και η οροφή για να κάνει αντίθεση.

Μπορεί οι Ιταλοί να μην ανακοίνωσαν ακόμα το κινητήριο σύνολο, αλλά γνωρίζουμε πως το Fiat Pulse διαθέτει τον Turbo κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 120 ίππους, καθώς και τον ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 109 ίππους.

Φυσικά, ευελπιστούμε σε ένα πιο ισχυρό κινητήριο σύνολο, αφού η Abarth πάντα προσφέρει το κάτι παραπάνω. Πάντως με μια πρώτη ματιά είναι σίγουρο πως θα θέλαμε να το δούμε να κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο σε αυτή της Λατινικής Αμερικής.