Το νέο βελτιωμένο Opel Astra

Το νέο Opel Astra κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στην ευρωπαϊκή αγορά, όπως και στη χώρα μας με τιμές που ξεκινούν από 24.900€ για τις εκδόσεις με τους θερμικούς κινητήρες και από 41.900€ για το υβριδικό σύστημα. Όπως γνωρίζουμε τα Astra πάντα είχαν περιθώρια βελτίωσης και φαίνεται πως αυτό θα συνεχιστεί και στο νέο μοντέλο.

Η εταιρεία βελτιώσεων XS παρουσίασε τη βελτιωμένη έκδοση του γερμανικού μοντέλου, η οποία για αρχή είναι μόνο εξωτερικά και εσωτερικά, αφήνοντας τον κινητήρα ως έχει. Μηχανικά λοιπόν παραμένει η Plug-in Hybrid έκδοση με τους 180 ίππους και τα 36,7 κιλά ροπής. Βέβαια, κατά πόσο μπορεί να ικανοποιείται κάποιος μόνο με εξωτερικές βελτιώσεις αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

Οι βελτιώσεις έρχονται στα ενεργά LED Pixel φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το πλήρες ψηφιακό σύνολο με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την ψηφιακή οθόνη αφής, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Παράλληλα υπάρχουν και τα AGR σπορ εμπρόσθια καθίσματα.

Επιπλέον, υπάρχει η αερανάρτηση (Grinds Air Suspension), με αισθητήρες ύψους, ενώ παραμένουν ως έχουν τα αμορτισέρ. Τέλος, υπάρχουν τα αυτοκόλλητα κίτρινο, γκρι και μαύρο, τα μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, η μαύρη οροφή και οι ζάντες αλουμινίου της RVMT Forged μεγέθους 20”.