Το νέο Turanza All Season 6 της Bridgestone

Η Bridgestone παρουσίασε το νέο ελαστικό Turanza All Season 6, το οποίο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Το νέο premium ελαστικό κατασκευάστηκε σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε χιλιάδες ευρωπαίους οδηγούς, για το πως θέλουν να είναι ένα ελαστικό, αλλά και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο δρόμο. Το νέο ελαστικό Turanza All Season 6 μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εποχές, διαθέτοντας την τεχνολογία ENLITEN.

Οι οδηγοί στην άσφαλτο μπορεί να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες όπως είναι το βρεγμένο οδόστρωμα ή το χιόνι. Το Bridgestone Turanza All Season 6 έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους οδηγούς να έχουν τον έλεγχο ακόμα και σε αυτές τις αγχωτικές συνθήκες όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από την εποχή ή τις καιρικές συνθήκες. Το νέο ελαστικό προσφέρει εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος σε όλες τις εποχές, ακόμα και σε βρεγμένο ή χιονισμένο οδόστρωμα. Επιπλέον, το  νέο Bridgestone Turanza All Season 6 προσφέρει κορυφαία χιλιομετρική απόδοση, αφού είναι βελτιωμένο κατά 20% από τον προκάτοχό του, Bridgestone Weather Control A005 EVO.

Το Bridgestone Turanza All Season 6 έχει σχεδιαστεί βάσει του ENLITEN, ενός συνδυασμού τεχνολογιών αιχμής που παρέχει μέγιστη ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση ελαστικών και βελτιωμένα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα ελαστικά Bridgestone είναι έτοιμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το Bridgestone Turanza All Season 6 διαθέτει βελτιστοποιημένο σχεδιασμό πέλματος και νέα σύνθεση γόμας για βελτιωμένη επαφή με την άσφαλτο, απομάκρυνση του νερού και παγίδευση του χιονιού, καθώς και ενισχυμένη ισορροπημένη απόδοση.

Το Bridgestone Turanza All Season 6, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη και είναι σχεδιασμένο για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV δρόμου, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά και των οχημάτων που κινούνται με φυσικό αέριο. Το premium ελαστικό είναι διαθέσιμο σε 85 διαστάσεις από 16 έως 21”, καλύπτοντας το 96% της ζήτησης μεγάλων ζαντών στον τομέα ελαστικών για όλες τις εποχές.