Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Toyota στη χώρα μας ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Hilux GR Sport. Η συγκεκριμένη έκδοση του επαγγελματικού ιαπωνικού μοντέλου είναι η πιο πλούσια και η πιο ισχυρή. Η διαφορά του με τα άλλα Hilux εστιάζεται στους νέους προφυλακτήρες, τη νέα μάσκα τα λογότυπα GR Sport εμπρός και πίσω και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα καθίσματα από δέρμα και suede με τις κόκκινες ραφές, ενώ το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και το λογότυπο GR, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Επιπλέον, υπάρχουν τα paddle shift πίσω από το τιμόνι για πιο γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, καθώς και του κουμπί εκκίνησης με το λογότυπο GR.

Η GR Sport έκδοση διατίθενται μόνο με τη διπλή καμπίνα και κάτω από το καπό κρύβεται ο 4κύλινδρος κινητήρας πετρελαίου χωρητικότητας 2,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 204 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 50,9 κιλά. Οι Ιάπωνες έχουν βελτιώσει την ανάρτηση αλλάζοντας τα αμορτισέρ και τα ελατήρια του μπροστινού άξονα, ενώ πίσω έχουν γίνει νέες ρυθμίσεις. Επιπλέον, υπάρχει και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα.

Για όσους ενδιαφέρονται το νέο Toyota Hilux GR Sport κοστολογείται στα 50.060€. Σίγουρα, η τιμή είναι υψηλή, αλλά όποιος το αποκτήσει είναι σίγουρο πως θα το απολαύσει και με το παραπάνω. Εμείς θα το θέλαμε να το είχαμε στα χέρια μας. Εσείς;