Η Hyundai ανακοίνωσε επίσημα πως μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσει το νέο 8θέσιο SUV με την ονομασία Palisade. Το νέο μοντέλο θα αποτελείται από υλικά υψηλής ποιότητας και θα είναι αρκετά ευρύχωρο ικανοποιώντας απόλυτα μια μεγάλη οικογένεια. Φυσικά, αναμένεται να είναι και απόλυτα ασφαλές, αφού θα διαθέτει όλα τα νέα συστήματα ασφαλείας.

Για την ονομασία του νέου SUV των Κορεατών ευθύνεται το Pacific Palisades, μια εύπορη και όμορφη γειτονιά στη Νότια Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Για όσους δε γνωρίζουν το Pacific Palisades φιλοξενεί μια συλλογή σύγχρονων αριστουργηματικών σπιτιών, τα οποία έχουν φτιάξει οι αρχιτέκτονες Cliff May, Richard Netra, Charles, Ray Eames και ο Eero Saarinen. Η περιοχή είναι δίπλα στη θάλασσα, έχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία και φημίζεται για τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα.

Η αποκάλυψη του νέου Hyundai Palisade θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Los Angeles στις 28 Νοεμβρίου, ενώ η διάθεση του θα ξεκινήσει από την αμερικάνικη αγορά μέσα στο καλοκαίρι του 2019. Λίγη υπομονή λοιπόν.