Τα επαγγελματικά αυτοκίνητα τα έχουμε μάθει να λειτουργούν για συγκεκριμένες δουλείες. Όμως η MS-RT σε συνεργασία με τη Ford κάνει την έκπληξη δημιουργώντας ένα ακόμη διαφορετικό Transit. Η βρετανική εταιρεία πήρε το μικρό Ford Transit Connect και το περιποιήθηκε καταλλήλως δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Το νέο μοντέλο διαθέτει ένα κιτ σχεδίασης που αλλάζει το εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό. Οι αλλαγές εστιάζονται στους προφυλακτήρες, στις γρίλιες, στις πλευρικές ποδιές, στα σπόιλερ και στο διαχύτη. Επιπλέον, διαθέτει αγωνιστική εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18” της OZ Racing. Στο εσωτερικό υπάρχει το αγωνιστικό τιμόνι από δέρμα, σουέτ και αφρό, το οποίο είναι χειροποίητο.

Τα πρώτα MS-RT Transit Connect αναμένεται να φτάσουν στους πελάτες τους μέσα στο Σεπτέμβριο. Το καθένα από αυτά θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της MS-RT στο Pontypool της Νότιας Ουαλίας, με την τιμή να κοστολογείται περίπου στα 28.000€. Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό μοντέλο που δε ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τους επαγγελματίες, αφού έχει ειδικό σκοπό. Πάντως αξίζει.