Η θυγατρική εταιρεία της Nissan, η Infiniti αποκάλυψε το νέο QX55. Ουσιαστικά πρόκειται για την Coupe εκδοχή του QX50. Στο νέο μοντέλο ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα, τα LED φωτιστικά σώματα, μαζί με τα φώτα ημέρας και τους LED προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος δεσπόζουν και εδώ τα LED φωτιστικά σώματα, καθώς και η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει δύο οθόνες αφής μεγέθους 7” και 8”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ο πίνακας οργάνων είναι αναλογικός με το  με το στροφόμετρο και το ταχύμετρα να είναι λευκά με λευκές βελόνες. Ανάμεσα τους υπάρχει μια μικρή ψηφιακή οθόνη που απεικονίζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του αυτοκινήτου. Τα δερμάτινα δίχρωμα καθίσματα, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων, οι κόκκινες λεπτομέρειες, καθώς και το ηχοσύστημα με τα 16 ηχεία της Bose θέλουν να προσφέρουν περισσότερη πολυτέλεια. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 762 λίτρα.

Μηχανικά το νέο Infiniti QX55 τροφοδοτείται από τον 4κύλινδρο Turbo κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 272 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 38,7 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο CVT κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Όταν απαιτείται η κίνηση μπορεί να είναι 50% μπροστά και 50% πίσω, ενώ όταν δε χρειάζεται είναι 100% μπροστά.

Το νέο Infiniti QX55 είναι αρκετά εντυπωσιακό, ταχύτατο, ασφαλές και πάνω από όλα πολυτελές. Είναι ότι ακριβώς χρειάζεται ένας οικογενειάρχης και όχι μόνο. Το νέο μοντέλα θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του νέου έτος και θέλει να κερδίσει ένα ικανό μερίδιο σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Όσο για την τιμή του; Στην Αμερική υπολογίζεται περίπου στα 43.500$.