Η Skoda εξοπλίζει τη Βρετανική Αστυνομία με ένα νέο Karoq, έτσι ώστε το Ηνωμένο Βασίλειο να έχει ένα ακόμα αυτοκίνητο για να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα. Φυσικά, το νέο μοντέλο έχει τροποποιηθεί με τα χρώματα της Βρετανικής Αστυνομίας κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως.

Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με τη γνωστή LED ράβδο της αστυνομίας στην οροφή, ενώ τα LED φωτιστικά συνεχίζονται και στη μάσκα. Στο εν λόγω όχημα οι αστυνομικοί έχουν τη δυνατότητα εάν θέλουν να αφαιρέσουν την πίσω σειρά καθισμάτων για περισσότερο χώρο. Έτσι ο χώρος αποσκευών από 521 λίτρα μπορεί να ανέβει στα 1.810.

Φυσικά, δε λείπουν τα συστήματα ασφαλείας όπως το μπροστινό σύστημα υποβοήθησης με το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης πόλεων και την παρακολούθηση πεζών, την ανίχνευση τυφλών σημείων και τον προσαρμοστικό έλεγχο του αυτοκινήτου. Η επιλογή του κινητήρα ήταν αυτή με το πετρέλαιο χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 150 ίππους, ενώ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων, αλλά και το σύστημα τετρακίνησης.