Η Nissan παρουσίασε το Patrol NISMO. Πρόκειται για την πιο ισχυρή εκδοχή του μεγάλου SUV της Nissan. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι αλλαγές σε σχέση με το απλό Patrol εστιάζονται στους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τη μαύρη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, τον πίσω διαχύτη και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης που βρίσκεται ακριβώς στις άκρες του προφυλακτήρα. Επιπλέον, υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα κοκκινόμαυρα δερμάτινα καθίσματα και τα διακοσμητικά από ανθρακονήματα. Το δερμάτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από λευκά όργανα και λευκές βελόνες, ενώ υπάρχει και μια μικρή ψηφιακή οθόνη με τις λεπτομέρειες που χρειάζεται ο οδηγός. Επιπλέον, υπάρχουν και δύο ψηφιακές οθόνες αφής, μια για σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και μια που βρίσκεται το σύστημα πλοήγησης της ιαπωνικής εταιρείας.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 5,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 434 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 57,1 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Τέλος, οι αναρτήσεις είναι τις Bilstein. Όλα αυτά σίγουρα μας προσφέρουν ένα διαφορετικό και ισχυρό Patrol, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίζει χωρίς προβλήματα κάθε δυσκολία που του παρουσιάζεται.