Η Peugeot όσο περνάνε τα χρόνια μπορεί να είναι μια βατή μάρκα οικονομικά για πολλούς, όμως η βελτίωση της τα τελευταία χρόνια της δίνει μια άλλη αξία στην αγορά αυτοκινήτου. Οι Γάλλοι αποφάσισαν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τα μοντέλα τους με το νέο εσωτερικό και την αναβάθμιση του συστήματος i – Cockpit. Σχεδιασμένο για μια ενστικτώδη, ασφαλέστερη και φυσική οδηγική εμπειρία, το σύστημα της Peugeot θα εισχωρήσει σε όλα τα νέα μοντέλα.

peugeot i-cockpit 2Η τρέχουσα γενιά του i – Cockpit έχει ήδη 2.200.000 πελάτες απόλυτα ευχαριστημένους, αφού είναι τοποθετημένο στα 208, 2008 και 308. Το i – Cockpit εντείνει τις αισθήσεις του οδηγού και επιτρέπει, τόσο στον οδηγό, όσο και στους επιβάτες να μπούμε σε μια νέα συναρπαστική οδηγική διάσταση, στην οποία ενεργοποιούνται σχεδόν όλες οι αισθήσεις ταυτόχρονα. Η οδήγηση ενός Peugeot είναι πάντα μια συναρπαστική εμπειρία, από πλευράς πλαισίου και κρατημάτων στο δρόμο, μέχρι και την τεχνογνωσία της μάρκας. Η κινητήρια δυναμική αίσθηση στο τιμόνι κάνουν τον οδηγό ευτυχισμένο.

Το i – Cockpit περιλαμβάνει ένα μικρό τιμόνι που προσφέρει ευελιξία και βελτιωμένη αίσθηση της οδήγησης, μετατρέποντας την πράξη της οδήγησης σε μια διαισθητική ευχαρίστηση. Το Head – Up ταμπλό με την οθόνη των 12,3”, εμφανίζει όλες τις σχετικές πληροφορίες μπροστά από τον οδηγό. Ο οδηγός δε χρειάζεται να αποσπά το βλέμμα του από το δρόμο, αφού η θέση είναι τόσο εργονομική που μπορεί να ελέγχει τα πάντα. Η μεγάλη οθόνη αφής μεγέθους 8”, εμφανίζει το ραδιόφωνο, τον κλιματισμό και διάφορα άλλα στοιχεία, ενώ προσφέρει τον έλεγχο όλων των πληροφοριών και του εξοπλισμού του οχήματος.

peugeot i-cockpit 3Η 3D πλοήγηση συνδέεται με αναγνώριση φωνής, με πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο από την Tom Tom, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των ενδείξεων πλοήγησης και κατεύθυνσης πάνω στην Head – Up οθόνη βοηθώντας πάρα πολύ τον οδηγό. Φυσικά, υπάρχει και η συνδεσιμότητα στη λειτουργία Screen Mirror, με το Apple CarPlay και το Android Auto. Τα πάντα σε αυτό το εσωτερικό κολακεύουν τις αισθήσεις, ενώ αποπνέουν ποιότητα και ασφάλεια. Το σύνθημα της Peugeot με το i – Cockpit είναι ένα. Μεγαλύτερη ποιότητα με σύγχρονο εξοπλισμό και πάνω από όλα ασφάλεια για όλους.