Η DS παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Κίνας ένα μοντέλο, το οποίο θα υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για την εγχώρια αγορά. Η DS κάνει την επίθεση της στην αγορά της Ασίας με το νέο DS 4S, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στην μικρομεσαία κατηγορία όπως λένε οι ίδιοι οι Γάλλοι. Σχεδιασμένο στη Γαλλία, με την παραγωγή να γίνεται στις εγκαταστάσεις της DS στο Shenzhen της Κίνας, το νέο Hatchback Μοντέλο αναμένεται να αποτελέσει τη βασική δύναμη στις πωλήσεις της ασιατικής χώρας.

ds s4 2Εξωτερικά ξεχωρίζει αμέσως η μάσκα της DS, η οποία πλαισιώνεται από τα LED Vision φωτιστικά σώματα, τα οποία δείχνουν πόσο διαφορετικά θέλουν να είναι από αυτά τις μαμάς εταιρείας Citroen. Μπορεί το DS S4 να είναι οικογενειακό αυτοκίνητο, όμως φαίνεται αρκετά επιθετικό, με την πίσω αεροτομή και την διπλή οβάλ απόληξη της εξάτμισης. Στο εσωτερικό η φινέτσα χτυπά στα ύψη με τη νέα ταπετσαρία, αλλά και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη DS. Το ταμπλό και οι θύρες καλύπτονται από υψηλής ποιότητας δέρμα, αποδεικνύοντας το πολυτελές στυλ.

Μηχανικά θα διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης έναν 1.200 κ.εκ. και έναν 1.800. Ο THP κινητήρας χωρητικότητας 1,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 136 και 204 ίππους, ενώ και οι τρεις εκδόσεις συνεργάζονται άψογα με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων της DS. Το νέο μοντέλο θα προσφέρεται σε 6 διαφορετικά χρώματα ενώ οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Μάιο.