Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η Fiat προσφέρει την πλέον πρακτική έκδοση του Tipo, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, χωρίς τέλη κυκλοφορίας και μόλις 14.850€. Με έμφαση στην πρακτικότητα και τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το Fiat Tipo Station Wagon, αποτελεί την ιδανική έκδοση για όσους αναζητούν ένα όχημα που θα καλύψει με άνεση τις αυξημένες απαιτήσεις για χώρους που έχει μια οικογένεια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο χώρος αποσκευών του Tipo Station Wagon αγγίζει τα 550 λίτρα, ενώ σε περίπτωση αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα ξεπερνά με άνεση το ένα κυβικό μέτρο. 

Οι κορυφαίοι διαθέσιμοι χώροι, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση, ενώ αν στην εξίσωση προστεθεί και ο αποδοτικός κινητήρας Diesel τεχνολογίας MultiJet απόδοσης 95 ίππων και 20,3 κιλά ροπής, το Tipo Station Wagon, αριστεύει και στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχείο που του επιτρέπει να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με εξαιρετικά χαμηλό κόστος καυσίμου.

Για όσους αναζητούν την κορυφαία πρακτικότητα σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος αγοράς και χρήσης, η Fiat για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων προσφέρει το Fiat Tipo Station Wagon με τον κινητήρα Diesel με έκπτωση που ξεπερνά τις 2.000€ και τιμή αγοράς μόλις 14.850€. Παράλληλα με την εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή αγοράς, ο αποδοτικός κινητήρας εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ όπως και η υπόλοιπη γκάμα της Fiat, το μοντέλο καλύπτεται με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χιλιόμετρα και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.