Με περισσότερες από 130.000 πωλήσεις από το 1998 μέχρι σήμερα, το Ducato συνέβαλε στην κυριαρχία της Fiat Professional στην αγορά της Βραζιλίας, όπου η μάρκα απολαμβάνει μερίδιο αγοράς που προσεγγίζει το 40%. Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 25 ετών από τη στιγμή που το Fiat Professional Ducato, ένα από τα πλέον δημοφιλή ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV) στον κόσμο, ξεκίνησε την πορεία του στην αγορά της Βραζιλίας. Η Ιταλική εταιρεία γιορτάζει αυτή την επέτειο με το λανσάρισμα της νέας γενιάς του μοντέλου, το οποίο συνέβαλε καθοριστικά στην κυριαρχία της μάρκας στην πολύ σημαντική αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Με περισσότερα από 15 χρόνια στην πρώτη θέση στη Βραζιλία, με το νέο Ducato, η Fiat Professional φιλοδοξεί να συνεχίσει με ακόμα υψηλότερες επιδόσεις. Το 2022 σε μια συνολική αγορά LCV 64.000 μονάδων, η Fiat Professional με μερίδιο 37% ήταν με διαφορά η δημοφιλέστερη μάρκα. Η επίδοση ήρθε σε συνέχεια μιας εξαιρετικά αποδοτικής γκάμας προϊόντων, αλλά και την παροχή σειράς υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών. Αυτή η φιλοσοφία χαρακτηρίζει την Fiat Professional σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως άλλωστε και στην ελληνική αγορά όπου η μάρκα είναι η μοναδική που προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια με ισχύ έως και 200.000 χιλιόμετρα, σημαντικές εκπτώσεις, αλλά και περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους.

Στην αγορά της Βραζιλίας το νέο Ducato εφοδιάζεται με το αποδοτικό σύνολο 2.2 TD απόδοσης 140 ίππων και 34,6 κιλά ροπής, κινητήρας που εφοδιάζει και την πλέον πρόσφατη έκδοση Ducato Van Easy Pro που είναι άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Όπως και στην Ελλάδα, η  Fiat Professional στη Βραζιλία υποστηρίζει τους πελάτες της με ένα ευρύ δίκτυο σημείων πώλησης και τεχνικής υποστήριξης με προσωπικό εξειδικευμένο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Στόχος η εξυπηρέτηση των επαγγελματιών στο ελάχιστο δυνατό χρόνο, διατηρώντας παράλληλα το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η Fiat Professional πριν δύο χρόνια γιόρτασε τα 40α γενέθλια του Ducato, του πλέον επιτυχημένου της μοντέλου, το οποίο με την παρουσίαση κάθε γενιάς του έφερε νέες καινοτομίες που καθιερώθηκαν στο χώρο των LCV. Το μοντέλο υποστήριξε σημαντικά και την παγκόσμια επιτυχία της μάρκας, όπως μαρτυρούν και τα 25 χρόνια δυναμικής πορείας του μοντέλου στην αγορά της Βραζιλίας.