Το επερχόμενο τέλος του Mitsubishi Space Star

Το Space Star είναι το μικρότερο μοντέλο της Mitsubishi, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου. Όπως φαίνεται όμως η ηλεκτροκίνηση και η ζήτηση των SUV είναι οι δύο αιτίες που θα οδηγήσουν το μικρό μοντέλο στο τέλος του. Αυτό αρχικά θα γίνει στην αγορά της Ιαπωνίας. Μπορεί το 2012 να εμφανίστηκε και πάλι, αφού είχε σταματήσει για κάποια χρόνια, όμως τώρα φαίνεται πως το τέλος του θα είναι οριστικό.

Στην Ευρώπη δε θα επηρεαστεί για την ώρα, κάτι που σημαίνει πως οι πωλήσεις του συνεχίζονται κανονικά. Μπορεί στην ευρωπαϊκή αγορά για την ώρα να συνεχίζεται η παραγωγή και οι πωλήσεις του, όμως μπορεί να υπάρχει ημερομηνία λήξεως και για τις υπόλοιπες χώρες. Άλλωστε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε, αφού είναι άγνωστο το μέλλον ύπαρξης του. Εμείς απλά θα σας υπενθυμίσουμε πως υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις του Space Star στην ελληνική αγορά που είναι οι Inform, Inform Plus, Invite και Invite CVT. Όσο για τις τιμές, αυτές κοστολογούνται στα 12.850€, 13.450€, 14.450€ και 15.850€ αντίστοιχα.