Στις αραβικές χώρες ο πλούτος και το χρήμα είναι κάτι συνηθισμένο. Η ταχύτητα πλέον είναι κάτι που δεν εξιτάρει τόσο, αφού έχουν συνηθίσει τα Super Car με τις υψηλές τελικές. Πλέον τα βλέμματα είναι στραμμένα περισσότερο στην πολυτέλεια παρά σε κάτι άλλο. Η W Motors ήδη ετοιμάζεται να προχωρήσει στην επόμενη πρόκληση, η οποία δεν είναι άλλη από τα νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία διαθέτουν διαμάντια.

w motors diamond lights 2Ο Διευθύνων Σύμβουλος της W Motors Ralph R. Debbas, δηλώνει “Τα Διαμάντια στους προβολείς είναι κάτι που δεν χρειάζεται καθόλου, όμως στην πραγματικότητα είναι ένα τέχνασμα του μάρκετινγκ που θα ενσωματωθεί, απλά γιατί αγοραστές μιλούν γι ‘αυτά”. Η W Motors είναι ο πρώτος κατασκευαστής Super Car του αραβικού κόσμου, η οποία μεγάλα σχέδια για τη Μέση Ανατολή, η οποία μέχρι στιγμής δεν διέθετε αξιόπιστες αυτοκινητοβιομηχανίες. Το Lykan Hypersport, το οποίο κοστίζει κάτι παραπάνω από 3.000.000€ είναι το πρώτο μοντέλο της W Motors.

Κάτω από το καπό κρύβει τον Twin – Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,7 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 780 ίππους. Το 0 – 100 ολοκληρώνεται μόλις σε 2,8”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 395 χλμ/ώρα. Το Lykan Hypersport όσοι το θέλουν μπορούν να το παραγγείλουν με διαμαντένια φωτιστικά σώματα, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό, ούτε πόσο θα κοστίζουν, αλλά ούτε και πόσα θα βρίσκονται μέσα στα φωτιστικά σώματα. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως θα είναι μεγάλο δέλεαρ για τους κλέφτες το να κυκλοφορεί στο δρόμο ένα αυτοκίνητο με διαμαντένια φωτιστικά σώματα, αφού η αξία των διαμαντιών είναι τεράστια.