Πριν από περίπου δύο μήνες ο επίσημος αντιπρόσωπος της Renault στη χώρα μας είχε ανακοινώσει τις τιμές του ανανεωμένου Renault Clio (Renault Clio). Τώρα ανακοινώθηκε η διάθεση του ανανεωμένου μοντέλου με όφελος έως και 3.000€ και δόση από 158€ το μήνα. Το γαλλικό μοντέλο προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, LPG, ενώ έχει και μια Plug-in Hybrid έκδοση.

Η έκδοση βενζίνης είναι με τον TCe κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 90 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 16,3 κιλά. Η έκδοση πετρελαίου αποτελείται από τον κινητήρα Blue dCi χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 100 ίππους. Για όσους δεν αρκούνται σε αυτά υπάρχει και η έκδοση που συνδυάζει βενζίνη με LPG, με τον κινητήρα TCe LPG χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 100 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 17,3 κιλά.

Τέλος, υπάρχει και η υβριδική έκδοση που αποτελείται από τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 145 ίππους. Από πλευράς εξοπλισμού υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις που είναι οι Evolution, Evolution Plus, Techno και Esprit Plus, με την τελευταία να συνδυάζεται αποκλειστικά με την υβριδική έκδοση.

Για όσους ενδιαφέρονται οι τιμές ξεκινούν από 20.570€ και φτάνουν έως τα 32.950€ για την πιο πλούσια υβριδική έκδοση. Το ανανεωμένο Clio σε όσους το αποκτήσουν εκτός το όφελος που φτάνει έως τα 3.000€, προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες και δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια ανεξαρτήτου έκδοσης που θα επιλέξει το υποψήφιο αγοραστικό κοινό.