Η Honda παρουσίασε το ανανεωμένο HR – V, το οποίο μπορεί να υποσχεθεί νέες περιπέτειες με το κύριο χαρακτηριστικό του να είναι οι διαδρομές εκτός δρόμου. Το μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά από το 2015 πλέον από τις αρχές του 2019 θα κυκλοφορεί με την ανανεωμένη μορφή του.

Εξωτερικά μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως οι αλλαγές εστιάζονται στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τη νέα μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα, με τους προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα και η λεπτομέρεια χρωμίου στο πορτμπαγκάζ. 8 θα είναι τα χρώματα που θα μπορεί να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής και αυτά είναι τα Midnight Blue Beam Metallic, Milano Red, Platinum White, Crystal Black, Lunar Silver, Modern Steel, Brilliant Sporty Blue και Ruse Black. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τα νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου μεγέθους 17”.

Εσωτερικά και εδώ δεν υπάρχουν τεράστιες αλλαγές, με τους Ιάπωνες να προσφέρουν τη νέα έκδοση του συστήματος πλοήγησης στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο απεικονίζεται στην οθόνη αφής μεγέθους 8”. Επιπλέον, υπάρχει και η σύνδεση του Smartphone με τα συστήματα Android Auto και Apple CarPlay.

Κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι δύο κινητήρες, ένας βενζίνης και ένας πετρελαίου. Πρόκειται για τον Turbo κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 130 ίππους και τον i – DTEC κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 120 ίππους. Το μόνο που θα θέλαμε είναι να βρεθεί στα χέρια μας.