Η Bugatti παρουσίασε το νέο μοντέλο με την ονομασία Divo, το οποίο υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις, αφού η ιπποδύναμη και η ταχύτητα της είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Η ονομασία του νέου μοντέλου προήλθε από Γάλλο οδηγό αγώνων Albert Divo που κέρδισε δύο φορές το Targa Florio για τη γαλλική εταιρεία.

Η νέα Divo είναι άκρως εντυπωσιακή, ενώ παράγει μεγάλα ποσά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης κάνοντας το χειρισμό της παιχνιδάκι. Η κλασσική μάσκα της Bugatti με το σήμα της γαλλικής εταιρείας και το καπό με τις νευρώσεις και τα λεπτά φωτιστικά σώματα προδίδουν αμέσως την επιθετική εμφάνιση της. Στο πίσω μέρος δεσπόζουν τα μεγάλα φωτιστικά σώματα η μεγάλη αεροτομή και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Μηχανικά πρόκειται για ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα παγκοσμίως. Κάτω από καπό κρύβεται ο W16 Quad – Turbo κινητήρας χωρητικότητας 8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 1.500 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 163,1 κιλά. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 380 χλμ/ώρα. Η κάθετη δύναμη είναι 90 κιλά περισσότερη από τη Chiron και παράγει έως 1,6 G στις στροφές.

Για όποιον ενδιαφέρεται δυστυχώς θα πρέπει να την ξεχάσει, αφού οι 40 μονάδες που θα δημιουργηθούν είναι ήδη προπωλημένες με την αξία έκαστος να φτάνει τα 5.000.000€. Φυσικά, μπορεί να είναι από τα πιο ακριβά μοντέλα στον κόσμο, όμως η εμπειρία που θα προσφέρει στους 40 τυχερούς θα είναι ασυναγώνιστη.