Η Hyundai τα τελευταία χρόνια βλέπει τις πωλήσεις της να ανεβαίνουν ραγδαία. Αυτό οφείλεται στην καλύτερη ποιότητα, στην αλλαγή του σχεδιασμού, καθώς και στη γρήγορη σειρά N που εντυπωσίασε τους πάντες. Μέχρι το τέλος του 2020 οι Κορεάτες θα παρουσιάσουν τέσσερα καινούργια μοντέλα, τρεις μοντέλα που θα έχουν αναβαθμίσεις και βελτιώσεις κινητήρων ενώ 8 μοντέλα θα ανανεωθούν.

Τα καινούργια μοντέλα που θα δούμε να κυκλοφορούν στους δρόμους σε λίγο καιρό είναι το Palisade, το Venue, το Sonata, το οποίο θα έχει και υβριδική έκδοση. Τα Hyundai Accent, Elantra και Ioniq θα βελτιωθούν όσον αφορά στους κινητήρες, ενώ αυτά που θα ανανεωθούν είναι τα Elantra GT, Veloster, Veloster N, Santa Fe, Nexo, Kona, Kona Electric και Tucson.

Όπως φαίνεται η Hyundai θα συνεχίσει να κερδίζει νέους κατόχους, αφού είναι μια εταιρεία που προσφέρει πολλά περισσότερα, αφού έχει βελτιώσει την ποιότητα των υλικών της και φυσικά με τα 7 χρόνια εγγύησης ο κάθε υποψήφιος αγοραστής ξεχνάει ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά θέματα. Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα Hyundai;