Τέλος η αλλαγή χρωμάτων και σχεδίων στα κράνη της F1

ByXenofwntas

24/02/2015

Εδώ και 10 χρόνια παρακολουθούμε εκτός τους θεαματικούς αγώνες της F1 και τις αλλαγές στα κράνη των οδηγών με σκοπό να διαλέξουμε το πιο εντυπωσιακό. Αλλά δήλωναν την παρουσία του αθλητή, αλλά περνούσαν κάποιο κοινωνικό μήνυμα και άλλα ήταν απλά εντυπωσιακά, ενώ γινόντουσαν άμεσα συλλεκτικά, δείχνοντας τη διαφορετικότητα που μπορεί να προσφέρει ένα κράνος.

krani 2Όλα αυτά όμως φαίνεται πως μέσα στη χρονιά θα σταματήσουν, αφού η FIA αποφάσισε να σταματήσει η εναλλαγή των διαφορετικών κρανών με αποτέλεσμα την απογοήτευση όλων αυτών που τους άρεσαν οι εναλλαγές. Ο λόγος είναι για να μην μπερδεύονται τα τηλεοπτικά συνεργεία κατά τη μετάδοση και για να μην προκαλούνται προβλήματα στον κόσμο που παρακολουθεί από την εξέδρα.

Σαφέστατα δεν είναι και από τις καλύτερες ειδήσεις που έχουμε ακούσει, αλλά μην ξεχνάμε πως πριν από χρόνια οι πιλότοι είχαν κράνος που τους συνόδευε σε όλη τους τη ζωή. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε την αντίδραση του Sebastian Vettel, αφού ο Γερμανός πιλότος έχει αλλάξει πάνω από 60 κράνη. Τώρα το αν ο Γερμανός θα το δεχτεί τόσο εύκολα ή όχι θα το δούμε μετά το πρώτο GP της χρονιάς στην Αυστραλία στις 15 Μαρτίου.