Τα αποτελέσματα της Ανάβασης Αχλαδόκαμπου 2022

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2022 ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της 26ης Ιουνίου αποζημιώνοντας τους αγωνιζόμενους που συμμετείχαν, τα στελέχη του αγώνα που αντιμετώπισαν τις ουκ ολίγες αντιξοότητες αλλά και τους αρκετούς θεατές που την παρακολούθησαν. Όλοι μαζί έστειλαν το σαφές μήνυμα ότι σε μια κακή χρονιά για τους εγχώριους αγώνες αυτοκινήτων το Πρωτάθλημα Αναβάσεων έχει τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής στην Ομάδα Ν στέφθηκε o Ιωάννης Δασκαλόπουλος με EVO IX ο οποίος όμως ειδικά στο δεύτερο σκέλος απειλήθηκε από τον Μάριο Ξανθάκο με το Civic Type-R. Τρίτος γενικής ήταν ο Βαγγέλης Παναρίτης με EVO IX. Στη Ν2 νικητής ήταν ο Παναγιώτης Σμυρναίος με 106 Rallye. Η Ομάδα Α με 6 συμμετέχοντες είχε νικητή τον Γιώργο Θανάση με το EVO VIII της Kirkos Racing. Ακολουθήθηκε από τους Αλέξανδρο Μητσάκο με 106 S 16 και Σπύρο Χαρμαντά με BMW M3.

Η Ομάδα Ε είχε νικητή τον “Bakonick” με την πανέμορφη Corolla AE86. Ο ίδιος οδηγός ήταν πρώτος στην Ε11. Πίσω του και πρώτος στην Ε10 ο Νίκος Μπόμπης με 106 S 16 με τρίτο στην γενική της Ε τον Κίμωνα Θέο με το Golf MK II. 5η στην Ε και 1η στην Ε12 η μια από τις δυο γυναίκες οδηγούς του αγώνα, η Θοδώρα Χόνδρου με το ξεχωριστό Sierra Cosworth. Στην Formula Saloon, την ομάδα που κατέχει τα σκήπτρα των επιδόσεων, ο Πασχάλης Χατζημάρκος με το Evo IX ήταν πρώτος με δεύτερο τον Παναγιώτη Παρθένη με ίδιο αυτοκίνητο. Τρίτος ο Νίκος Παπαδόπουλος με το εντυπωσιακότατο Ford Escort MK II.

Το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα και τον χορηγό Ρεκτιφιέ Original. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα μας. Μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα της Ανάβασης Αχλαδόκαμπου στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο: http://www.infomega.gr/live/.