Στην πρώτη θέση των πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2023 το Opel Corsa

Εδώ και 40 χρόνια το Opel Corsa είναι best-seller στην κατηγορία του, σημειώνοντας πάνω από 14.000.000 πωλήσεις. Η εντυπωσιακή εμπορική πορεία του Corsa συνεχίζεται και με την 6η γενιά, αφού το δημοφιλές supermini κατέκτησε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Το Corsa πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση της Opel για εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας, καθώς κατά τη διάρκεια της 40χρονης πορείας του εισήγαγε πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Η σημερινή, 6η γενιά του μοντέλου εφοδιάζεται με πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED Matrix, η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, η αναγνώριση οδικών σημάτων και το προσαρμοζόμενο Cruise Control.

Το Corsa διατίθεται με τους ιδιαίτερα αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης, απόδοσης από 75 έως 130 ίππους, που συνδυάζονται με σύγχρονα χειροκίνητα κιβώτια 5 και 6 σχέσεων, αλλά και ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Επιπλέον, το μικρό της Opel διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e με αυτονομία 353 χιλιομέτρων σύμφωνα με το WLTP.  Μάλιστα, το Corsa-e βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Τώρα, το Corsa γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στο Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής για όλους που προσφέρει η Opel. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel και να λάβουν μια πολύ ανταγωνιστική τιμή για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο. Το Πρόγραμμα ισχύει έως τις 30 Απριλίου και αφορά όλη την γκάμα των μοντέλων της Opel. Πλέον της επιδότησης ανταλλαγής, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, καθώς και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.