Σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσει η διάθεση της έκδοσης My Ami Buggy του Ami της Citroen και όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο αντιπρόσωπο της γαλλικής εταιρείας η διάθεση θα υπάρχει και για την ελληνική αγορά. Το My Ami Buggy θα διατεθεί σε μόλις 1.000 κομμάτια σε 10 χώρες και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς αναμένεται να γίνει ένας μικρός χαμός για το ποιος θα προλάβει να το αποκτήσει.

Οι παραγγελίες θα ανοίξουν στις 10:00 το πρωί της 20ης Ιουνίου 2023 και θα προσφέρεται στο χακί χρώμα με τα μαύρα προστατευτικά. Το ίδιο χρώμα ακολουθεί και στο εσωτερικό με τις κίτρινες ραφές. Το εν λόγω Ami δεν έχει ούτε πόρτες, αλλά και ούτε οροφή προσφέροντας απόλυτη ελευθερία, ενώ έχει σχεδιαστεί για να βρεθεί κάποιος όσο πιο κοντά γίνεται στη φύση. Πάντως στην περίπτωση κακοκαιρίας υπάρχουν τα απαραίτητα πλαστικά προστατευτικά στον εξοπλισμό.

Η οροφή είναι υφασμάτινη και διαθέτει φερμουάρ, οπότε είναι πρακτική και εύκολη στο χειρισμό, ενώ όποτε θέλει ο οδηγός μπορεί να την ξετυλίξει. Τα πλαίσια των θυρών είναι έτσι σχεδιασμένα που να μπορεί και εκεί να προστατεύεται σε περίπτωση κακοκαιρίας, αλλά και να μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Η οθόνη με τις πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της μπαταρίας και την ταχύτητα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, ενώ επάνω του υπάρχει ένα τσαντάκι για να αποθηκεύσει ότι θέλει ο οδηγός.

Ένα ηχείο Ami και νέα αξεσουάρ, συμπληρώνουν τη γκάμα εξοπλισμού στην περιορισμένη έκδοση του My Ami Buggy. Το Ultimate Ears Boom, είναι ένα ελαφρύ ηχείο Bluetooth που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε. Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν τον ισχυρό και καθηλωτικό ήχο. Αδιάβροχο και στιβαρό, με 15 ώρες αυτονομία μπαταρίας, θα προσφέρει μουσική στις πιο αξέχαστες στιγμές των διαδρομών και όχι μόνο.

Όπως αναφέραμε το νέο My Ami Buggy θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στις 20 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί και όποιος προλάβει πρόλαβε, αφού όπως είπαμε θα διατεθούν μόλις 1.000 κομμάτια σε 10 χώρες. Όποιος το σκέφτεται θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για να προλάβει να το παραγγείλει διαδικτυακά στην ιστοσελίδα https://configurator.citroen.gr/ami.