Η Dacia στην προσπάθεια της να τονώσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού δημιούργησε μια Special Edition για τα Sandero Stepway, Logan MCV Stepway και Duster. Η πλήρης ονομασία της έκδοσης είναι SE Twenty Special Edition και σίγουρα διαφέρει σημαντικά από τις συνηθισμένες εκδόσεις των μοντέλων της Dacia.

Εξωτερικά η ειδική αυτή έκδοση περιλαμβάνει αυτοκόλλητα χαμηλά στις θύρες, μαύρα καπάκια καθρεπτών, μπλε καπάκι με το σήμα της Dacia στις ζάντες και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16” για όλα τα μοντέλα και 17” για το Duster. Φυσικά, αυτό που διαφέρει σε όλα είναι το μοναδικό μπλε χρώμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες εκδόσεις.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα καθίσματα, με τις μπλε λεπτομέρειες και τις άσπρες ραφές. Επιπλέον, στο Duster και στο Sandero Stepway τα λογότυπα είναι ραμμένα στις πλάτες των καθισμάτων. Ο πίνακας οργάνων παραμένει αναλογικός, ενώ υπάρχει και μια μικρή οθόνη με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Από πλευράς εξοπλισμού σε όλες τις εκδόσεις υπάρχει κλιματισμός, σύστημα πολυμέσων Media Nav Evolution με τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto, Bluetooth, σύστημα ελέγχου ταχύτητας και περιοριστής ταχύτητας, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες στάθμευσης.

Οι παραγγελίες των νέων μοντέλων θα έχουν ήδη ανοίξει, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται το Μάρτιο του 2020. Όσο για τις τιμές; Στη Μεγάλη Βρετανία το Sandero Stepway SE Twenty Special Edition κοστίζει 11.295£ ή 13.260€, το Logan MCV Stepway SE Twenty Special Edition κοστίζει 12.795£ ή 15.020€ και το Duster SE Twenty Special Edition κοστίζει 15.645£ ή 18.370€.