Skoda Fabia Cup Edition

Skoda Fabia Cup Edition

Η Skoda δημιούργησε μια ακόμα ειδική έκδοση για τη Fabia με την ονομασία Cup Edition. Το ειδικό μοντέλο δημιουργήθηκε για γιορτάσει η τσέχικη εταιρεία την κυριαρχία της στο WRC 2 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η εξωτερική εμφάνιση δε διαφέρει σχεδόν καθόλου από το γνωστό μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά. Η διχρωμία είναι το χαρακτηριστικό του, με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”.

Το ειδικό λογότυπο Cup Edition βρίσκεται στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Στο εσωτερικό διακρίνει κανείς τα σπορ καθίσματα και το τριάκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport. Μηχανικά τροφοδοτείται από τον TSI Turbo κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 110 ίππους. Το 0 – 100 επιτυγχάνεται σε 9,5”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 196 χλμ/ώρα.

Για όποιον ήδη άρχισε να μπαίνει σε σκέψεις θα πρέπει να βιαστεί, αφού η Skoda Fabia Cup Edition θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Η αρχική τιμή έχει οριστεί στα 14.900€, ενώ ανεβαίνει ανάλογα τα έξτρα που θέλει να προσθέσει ο καθένας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μόνο μια χρωματική επιλογή λευκού αμαξώματος με μαύρη οροφή και καθρέπτες.