Η Renault κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το Captur με την έκδοση S και τον κινητήρα βενζίνης TCE χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 150 ίππους. Μπορεί ήδη τη συγκεκριμένη έκδοση να τη γνωρίζουμε από τον TCE κινητήρα των 1.200 κ.εκ. και τους 120 ίππους, όμως αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για τους Γάλλους και έτσι επέλεξαν να το δυναμώσουν λίγο παραπάνω.

Φυσικά, η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει καμία διαφορά από αυτή των 1.200 κ.εκ., παρά μόνο το νέο Iron Blue χρώμα που το κάνει άκρως εντυπωσιακό και συνδυάζεται είτε με μαύρη, είτε με γκρι οροφή, ενώ υπάρχουν και άλλες 7 χρωματικές επιλογές. Επιπλέον, υπάρχουν ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17” σε αποκλειστική έκδοση.

Εσωτερικά ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα με Alcantara και τις μπλε ραφές, ενώ προσφέρεται και η οθόνη αφής μεγέθους 7”, με το σύστημα ενημέρωσης ψυχαγωγίας, το ηχοσύστημα της Bose, αλλά και τη γυάλινη πανοραμική οροφή. Τέλος, για όσους ήδη ενδιαφέρονται η Renault έχει κοστολογήσει την έκδοση του Captur S με τον κινητήρα των 1.400 κ.εκ. και τους 150 ίππους στα 24.600€.