Η Porsche πριν περίπου δύο μήνες παρουσίασε τη νέα Cayenne Coupe (Porsche Cayenne Coupe). Το γερμανικό μοντέλο προσφέρεται με δύο κινητήρες έναν χωρητικότητας 3 λίτρων με 340 ίππους και έναν 4 λίτρων με 550 ίππους. Οι Γερμανοί δημιούργησαν μια ενδιάμεση έκδοση την ονόμασαν S Coupe και προσφέρεται με το V6 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 2,9 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 440 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 56 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 263 χλμ/ώρα.

Η Porsche Cayenne S Coupe προσφέρεται με την πανοραμική γυάλινη οροφή, και το πακέτο Sport Chrono. Επιπλέον, υπάρχουν τα συστήματα Park Assist, Power Steering Plus και Porsche Active Suspension Management. Την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”. Για όσους δεν αρκούνται σε αυτά υπάρχουν οι υφασμάτινες επενδύσεις από την Houndstooth και οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”.

Για όσους ενδιαφέρονται για την Porsche Cayenne S Coupe θα πρέπει να αρκεστούν για την ώρα στις δύο εκδόσεις της Cayenne Coupe. Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα η τιμή της όταν έρθει στην ελληνική αγορά αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από την έκδοση των 3 λίτρων της Coupe και μικρότερη από αυτή της μεγαλύτερης έκδοσης των 4 λίτρων.