Η Porsche αποφάσισε μετά την παρουσίαση της 911 Speedster Concept να δημιουργήσει την 911 Speedster, η οποία πλέον μπαίνει στην παραγωγή. Το νέο μοντέλο εκτός από ότι είναι ανοιχτό και αυστηρά διθέσιο διαθέτει τα νέα LED φωτιστικά σώματα με τα τέσσερα μικρά μάτια, τους στρογγυλούς καθρέπτες, αλλά και τη εξάτμιση τιτανίου με τη διπλή απόληξη στο κέντρο του πίσω μέρους. Το αμάξωμα ολοκληρώνεται με τις σκούρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα με τη διχρωμία και το τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια. Μηχανικά το νέο μοντέλο βασίζεται στο Boxer κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 500 ίππους. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ όπως είναι εμφανές στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί ένα κάλυμμα και ένα Rollbar.

Η 911 Speedster μπορεί να μην είναι ένα από τα συνηθισμένα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, όμως είναι σίγουρο πως όπου και να βρεθεί, όποιος και να την έχει στα χέρια του θα την απολαύσει στο έπακρο, αφού ένα διαφορετικό μοντέλο πάντα έχει τον τρόπο να προσελκύει.