Μερικά αυτοκίνητα όταν έχουν την προσοχή αυτών που τα κατέχουν δείχνουν να μη φθείρονται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτό συμβαίνει και με τη συγκεκριμένη BMW 635 CSi του 1985, η οποία ήδη ψάχνει το νέο της ιδιοκτήτη. Η πρώτη αγορά έγινε στις 20 Νοεμβρίου 1984, με την παράδοση να γίνεται στον πελάτη στις 21 Ιανουαρίου 1985.

Το αξιοσημείωτο της συγκεκριμένης BMW είναι πως είναι ολοκαίνουργια, αφού έχει διανύσει μόλις 428 χιλιόμετρα, καθώς κινήθηκε για λίγο όταν αγοράστηκε και από τότε παρέμεινε σε γκαράζ. Το αυτοκίνητο είναι σε κόκκινο χρώμα και διαθέτει ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδίου, υδραυλικό τιμόνι, ABS και ζάντες αλουμινίου.

Μηχανικά η BMW 635 CSi τροφοδοτείται από τον κινητήρα χωρητικότητας 3,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 225 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 31,1 κιλά. Για όποιον ενδιαφέρεται το αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση στη Γερμανία και ο ιδιοκτήτης ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ 125.000€. Σίγουρα φαίνονται πολλά χρήματα, όμως για την κατάσταση του αυτοκινήτου αξίζει να δοθούν από αυτούς που πραγματικά θέλουν να το αποκτήσουν και να το έχουν στο γκαράζ τους.