Η Lamborghini Countach 25th Anniversary ήταν ένα αυτοκίνητο που έγραψε τη δική του ιστορία, αφού κυκλοφόρησαν μόλις 658 αντίτυπα. Το πρώτο από αυτά ψάχνει το νέο του ιδιοκτήτη, αφού μπήκε σε διαδικασία πώλησης. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το μοντέλο του 1989 είναι σε χρώμα Rosso Siviglia, ενώ αυτό που το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό είναι πως το κοντέρ γράφει μόλις 1.003 χιλιόμετρα.

Μπορεί να είναι 32 ετών αυτοκίνητο, όμως διατηρείται σε άψογη κατάσταση. Για όσους δε θυμούνται η Lamborghini Countach 25th Anniversary βασιζόταν στην 5000 QV, έχοντας όμως επανασχεδιασμένους μπροστινούς αεραγωγούς, νέες πόρτες, αλλά με απείραχτο κινητήρα. Κάτω από το καπό κρύβεται ο V12 κινητήρας χωρητικότητας 5,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 449 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 50,9 κιλά, ενώ το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 4,8”.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως το αυτοκίνητο είναι πολύ πιθανό να βρεθεί σε κάποιον συλλέκτη, αφού η Walt Grace Vintage που το έχει βάλει σε πώληση ζητάει ούτε λίγο, ούτε πολύ 425.000$. Φυσικά, για κάποιους η τιμή είναι άπιαστη, αλλά όπως και να το δει κανείς, ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι κόσμημα και πόσο μάλλον όταν το έχει κάποιος στη συλλογή του.