Από σήμερα 26 Μαρτίου και έως τις 26 Ιουλίου κλείνουν οι γνωστές “Τρύπες του Καραμανλή” στον οδικό άξονα Βάρκιζας-Σουνίου λόγω έργων. Σύμφωνα με την Τροχαία η κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα προς Σούνιο θα πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής:

Αριστερά κόμβος Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου-Βασιλέως Κωνσταντίνου, δεξιά Βάκχου, δεξιά Λεωφόρος Αναγυρούντος, δεξιά Λεωφόρος Ευελπίδων (πρώην Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου), δεξιά Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας, συνέχεια Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας έως τη συμβολή της με Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου μέσω του κόμβου Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου-Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου.

Αντίθετα η κίνηση από την Αθηνών-Σουνίου προς Αθήνα θα πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής:

Δεξιά κόμβος Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου-Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου, αριστερά Λεωφόρος Ευελπίδων (πρώην Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου), συνέχεια Λεωφόρος Ευελπίδων έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου μέσω του κόμβου Λεωφόρου Αλκυονιδών-Λεωφόρος Βάρης.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.