Πωλείται ένα ακόμη από τα αυτοκίνητα της Queen Elizabeth

Πριν λίγο καιρό δημοπρατήθηκε από την εταιρεία Iconic Auctioneers ένα Range Rover (Land Rover Range Rover) της Βασίλισσας Ελισάβετ II. Τώρα σειρά παίρνει η  Bramley Motors, η οποία διαθέτει προς πώληση ένα άλλο Range Rover, που ανήκε και αυτό στη Βασίλισσα Ελισάβετ II. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Range Rover SDV8, που είναι μοντέλο του 2016 και στο κοντέρ αναγράφει μόλις 29.299 χιλιόμετρα.

Για όσους δε θυμούνται κάτω από καπό βρίσκεται ο V8 κινητήρας πετρελαίου χωρητικότητας 4,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 340 ίππους και τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 71,3 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο με το Dark Sapphire Blue χρώμα, ενώ διαθέτει πανοραμική οροφή, θερμαινόμενο τιμόνι, δερμάτινα θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, πίσω οθόνες και ηχοσύστημα της Harman Kardon.

Για όσους ενδιαφέρονται, θα πρέπει να γνωρίζουν πως το αυτοκίνητο είναι ακόμη διαθέσιμο, με την τιμή να κοστολογείται στις 224.850£ ή με την ισοτιμία στα 263.408€. Σίγουρα, η απόκτηση του δεν είναι εύκολη για όλους, αλλά όποιος το αγοράσει θα έχει στα χέρια του ένα σχεδόν καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, κάτι που δίνει έναν άλλο αέρα στο συγκεκριμένο μοντέλο.