Το Range Rover της Βασίλισσας Ελισάβετ σε δημοπρασία

Τα αυτοκίνητα των Βασιλέων πάντα θα έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον όταν ένα από αυτά βγαίνει σε δημοπρασία. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Land Rover Range Rover της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Το αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί μέσω της Iconic Auctioneers και είναι μοντέλο του 2004.

Το εν λόγω μοντέλο διαθέτει ειδικό εξοπλισμό όπως επιπλέον φώτα στη μάσκα, φράγμα για σκύλους, χαλάκι χώρου φόρτωσης, πλαϊνά σκαλοπάτια και πτερύγια λάσπης, σύμφωνα με τη λίστα της δημοπρασίας. Επιπλέον, διαθέτει διπλούς διακόπτες στο πίσω παράθυρο και πίσω χειρολαβές για να διευκολύνουν την είσοδο και την έξοδο των επιβατών. Υπάρχει κανονικά το βιβλίο των Service, ενώ η ταξινόμηση έγινε το 2004 από τη Land Rover Special Vehicle Operations (SVO).

Το δεξιοτίμονο Range Rover δείχνει επί του παρόντος 176.504 χιλιόμετρα στο κοντέρ, με τη συντήρηση του να έχει γίνει όπως πρέπει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η τιμή της δημοπρασίας αναμένεται να κυμανθεί από 50.000 έως και 60.000£, κάτι που το κάνει αρκετά δελεαστικό για συλλέκτες. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ακριβή τιμή της δημοπρασίας, αφού πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ήταν στα χέρια βασιλικής οικογένειας. Όπως και να έχει πάντως είναι ένα από τα πιο σημαντικά οχήματα της ιστορίας.