Η Bugatti δημιούργησε μια ειδική έκδοση, με την ονομασία Centodieci. Η ειδική αυτή έκδοση κατασκευάστηκε σε μόλις 10 κομμάτια, τα οποία όπως αναμενόταν θα γινόντουσαν ανάρπαστα. Η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε πως το τελευταίο Hypercar της συγκεκριμένης έκδοσης παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του κλείνοντας και την τελευταία παραγγελία. Για όποιον δε θυμάται η Bugatti Centodieci αποκαλύφθηκε το 2019 αποτίοντας φόρο τιμής στην EB110 που είχε κατασκευαστεί στη δεκαετία του ’90.

Η τελευταία Centodieci είναι σε λευκό χρώμα με μαύρες πινελιές, ενώ υπάρχουν και οι μπλε δαγκάνες των φρένων. Στα πίσω φτερά υπάρχει το λογότυπο “Centodieci” που προδίδει για πια έκδοση πρόκειται. Μπαίνοντας στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα γαλάζια δερμάτινα καθίσματα, με τα προσκέφαλα να έχουν το λογότυπο της Bugatti. Το γαλάζιο χρώμα συνεχίζεται και στο ταμπλό, όπως στο τιμόνι και στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Μηχανικά η Centodieci τροφοδοτείται από τον W16 Quad-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 1.577 ίππους (97 περισσότερους από τη Chiron). Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 2,4”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 380 χλμ/ώρα. Μπορεί ο τελευταίος ιδιοκτήτης να δαπάνησε 8.350.000€ για την αποκτήσει, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα την απολαύσει και με το παραπάνω.