Ο Valtteri Bottas απέκτησε μια από τις 500 Giulia GTAm

Η ομάδα της Alfa Romeo υποδέχθηκε τον οδηγό της Formula 1, Valtteri Bottas, στην έκθεση Stellantis &You στο Τορίνο, ώστε να του παραδώσει την Alfa Romeo Giulia GTAm χρώματος Alfa Romeo Red που απέκτησε. Με την αγορά μιας από τις πεντακόσιες Giulia GTA, του πιο ισχυρού αυτοκινήτου παραγωγής που κατασκεύασε ποτέ η μάρκας, ο Valtteri Bottas γίνεται ένα πλήρες μέλος της μεγάλης οικογένειας των φίλων της Alfa Romeo.

Όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Alfa Romeo έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν την παράδοση του αυτοκινήτου στον οδηγό της Formula 1, ενώ στη συνέχεια τον υποδέχτηκαν στη βάση της μάρκας που συστεγάζεται με το Centro Stile Alfa Romeo. Όλοι γιόρτασαν μια στιγμή που δεν αποτελεί απλά την παράδοση ενός αυτοκινήτου, αλλά την πραγμάτωση της επιθυμίας ενός λάτρη της οδήγησης να αποκτήσει ένα θρυλικό αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Bottas είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της Alfa Romeo για μια σειρά δραστηριοτήτων, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και στις οποίες έχει προσωπική εμπλοκή ο οδηγός της Formula 1.

Cristiano Fiorio, Alfa Romeo F1 Manager: “Αυτή είναι μια ξεχωριστή στιγμή για την Alfa Romeo. Ο Valtteri είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και στη μακρά πορεία του στη Formula 1 έχει κατακτήσει 10 νίκες σε Grand Prix. Η επιθυμία του να βρεθεί στον κλειστό κύκλο κατόχων της συλλεκτικής Giulia GTA μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Σε ένα κόσμο που συχνά καθορίζεται από επαγγελματικές υποχρεώσεις, σήμερα γιορτάζουμε κάτι διαφορετικό. Ο Valtteri μας έδειξε ότι κάποιες φορές το πάθος είναι εκείνο που οδηγεί τις αποφάσεις μας και εμείς από την πλευρά μας τον καλωσορίζουμε στην ξεχωριστή οικογένεια των φίλων της Alfa Romeo”.

Valtteri Bottas, Οδηγός της Alfa Romeo F1: “Είμαι ξεκάθαρα φίλους του αυτοκινήτου γενικότερα. Όμως αγαπώ την Alfa Romeo. Είναι τιμή για εμένα να εκπροσωπώ τη μάρκα και τώρα να γίνομαι και πελάτης της, αποκτώντας μία από τις πεντακόσιες Giulia GTA. Είναι ένα τεχνικά προηγμένο όχημα που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Sauber Engineering αξιοποιώντας την εμπειρία που αποκτήθηκε μέσω της εμπλοκής της μάρκας στη Formula 1. Όμως για εμάς τους φίλους του αυτοκινήτου και των αγώνων αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα. Είναι η αναγέννηση ενός θρύλου, της Giulia GTA της 1965, και αντιπροσωπεύει απόλυτα το DNA της μάρκας και το πάθος για τους αγώνες, την οδηγική απόλαυση και το ξεχωριστό στιλ”.