Το Subaru Levorg παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014 και τώρα όπως φαίνεται οι Ιάπωνες αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δεύτερη γενιά του μοντέλου. Λίγο πριν δούμε επίσημα το αυτοκίνητο που θα περάσει στην παραγωγή, είδαμε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Tokyo το πρωτότυπο μοντέλο που θα αναπτυχθεί για να ολοκληρωθεί το νέο μοντέλο.

Μπορεί να είδαμε την πρωτότυπη μορφή, όμως οι Ιάπωνες δεν αποκάλυψαν και πολλά πράγματα. Οι φήμες λένε πως κάτω από το καπό θα κρύβεται ένας νέος Turbo κινητήρας χωρητικότητας 1,8 λίτρων, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, το νέο μοντέλο θα βασίζεται στη Subaru Global Platform, όπου κατασκευάζεται το Impreza.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το νέο Subaru Levorg θα παρέχει όλα τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει η Subaru με το πιο σημαντικά να είναι το EyeSight και οι κάμερες 360ο. Το Levorg που θα μπει στην παραγωγή αναμένεται να το δούμε στις εκθέσεις μετά το Μάρτιο του 2020, ενώ οι παραγωγή έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο τετράμηνο της επόμενης χρονιάς. Εν αναμονή λοιπόν.