Η Ferrari Portofino είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο της ιταλικής φίρμας και ο βελτιωτικός οίκος Loma, την κάνει ακόμα πιο όμορφη και πιο δυνατή. Η Ferrari Portofino LP-740 2.0 δέχτηκε τις βελτιώσεις από τον σχεδιαστή Marius Dumitrascu και διαθέτει νέους προφυλακτήρες, Carbon σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές αεροτομή, διαχύτη και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Φυσικά, υπάρχουν νέες αναρτήσεις, οι οποίες μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά μπροστά και 25 πίσω. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”, είναι πιο ελαφριές κατά 20% σε σχέση με τις εργοστασιακές, ενώ οι διαστάσεις ελαστικών είναι 255/30 μπροστά και 305/25 πίσω. Για όσους δεν αρκούνται υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”.

Στο μηχανικό κομμάτι κάτω από καπό βρίσκουμε τον V8 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,9 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 740 ίππους. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,1”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 342 χλμ/ώρα. Σίγουρα η Ferrari Portofino διαθέτει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό και με τη βελτίωση του οίκου Loma γίνεται άκρως επιθετική. Το μόνο κακό; Λίγοι θα είναι αυτοί που θα την αποκτήσουν.