Το Jeep Gladiator είναι ένα από τα αυτοκίνητα που πολλοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως επαγγελματικό όχημα πέρα από την καθημερινή χρήση για μια οικογένεια. Η αμερικάνικη εταιρεία αποφάσισε να διοχετεύσει το μονομάχο της και στην ευρωπαϊκή αγορά ευελπιστώντας πως θα μπορέσει να παρουσιάσει μια αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία του.

Το Jeep Gladiator διαθέτει δύο εκδόσεις εξοπλισμού τη Sport και την Overland. Το νέο μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας στην ευρωπαϊκή αγορά θα διαθέτει 9 εξωτερικούς χρωματισμούς, ενώ θα προσφέρει ράγες οροφής, διαφορετικά συστήματα μεταφοράς φορτίου και σωληνοειδή πλευρικά σκαλοπάτια. Επιπλέον, θα υπάρχει και μια ειδική έκδοση η Launch Edition, ή οποία θα προσφέρει μαύρα δερμάτινα καθίσματα, το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη αφής μεγέθους 8,4”, τα συστήματα Android Auto και Apple CarPlay, εμπρόσθια κάμερα και το ηχοσύστημα Alpine Premium με φορητό ασύρματο ηχείο.

Μηχανικά θα προσφέρεται με ένα μόνο σύνολο που δεν είναι άλλο από το V6 Multijet κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 260 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 61,1 κιλά. Το Jeep Gladiator για κάποιους μπορεί να είναι απαγορευτικό πιθανότατα λόγω της τιμής, αφού δεν αναμένεται να είναι από τα φθηνότερα, όμως η τετρακίνηση, η ασφάλεια και η δύναμη που έχει είναι αφάνταστα δελεαστικά.