Η Lotus στη φετινή χρονιά περνάει μεγάλες φουρτούνες, αφού έχει φτάσει στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Το μέλλον της ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι αυτόνομη ή με τη Renault ή με κάποιο άλλο μεγάλο χορηγό. Παρόλα αυτά η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε πως δεύτερος οδηγός της ομάδας μαζί με τον Pastor Maldonado, θα είναι ο Jolyon Palmer.

f1 joylon palmer 1Ο Βρετανός οδηγός στα 24 θα έχει την ευκαιρία να μπει στο μαγικό κόσμο της F1. Ο Πρωταθλητής του GP2 το 2014, ελπίζει και ονειρεύεται σε μια μεγάλη καριέρα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το αφεντικό της Lotus Gerard Lopez δήλωσε “Έχουμε δει τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο του Jolyon και το επιλέξαμε για δεύτερο οδηγό. Είναι ένας πραγματικά δημοφιλής οδηγός και είναι αυτός που θέλει η ομάδα”.

Από την άλλη πλευρά ο Palmer είπε “Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στην F1 το επόμενο έτος”. Το αν ο Βρετανός οδηγός θα μυηθεί στο μαγικό κόσμο της F1 είναι και θέμα συμφωνίας της Lotus, με προμηθευτεί κινητήρων καθώς και χορηγούς για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα. Εμείς απλά περιμένουμε τις εξελίξεις.