Το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης μπορεί για τον κάθε έναν από εμάς να είναι εντελώς υποκειμενικό, αφού κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κριτήρια. Mercedes – AMG GT, Audi R8 και Porsche 911 Turbo είναι μερικά από τα λεγόμενα ιδεατά αυτοκίνητα. Ανάμεσά τους μπορεί να προστεθεί η BMW i8 και η McLaren 12C. Φυσικά, δε μπορούμε να παραλείψουμε τις M3 και M4.

Πλέον, συνεργασίες και αλχημείες στην αυτοκίνηση δεν θεωρούνται πρωτότυπες. Σκεφτείτε το μπροστινό μέρος από μια M3 ή M4 και το πίσω από μια McLaren 12C. Αυτό το μείγμα δεν είναι άλλο από τη συνεργασία της BWW με τη McLaren για την κατασκευή ενός Super Car. Η ιδέα του Hugo Silva μας δείχνει ένα αυτοκίνητο εξωπραγματικό, στο οποίο ξεχωρίζει το λευκό χρώμα, οι βαμμένες χρυσές δαγκάνες των φρένων και το κόκκινο δερμάτινο σαλόνι.

Μπορεί κάποιοι με την ιδέα αυτή να μην ενθουσιάζονται, αφού η μείξη των δυο εταιρειών με αυτό το αποτέλεσμα θεωρείται ξενόφερτη. Φυσικά και είναι δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο να γίνεται πραγματικότητα, αφού η βρετανική φίρμα έχει ακόμα πολλά χρόνια συνεργασίας με τη Mercedes. Σίγουρα ένας V12 κινητήρας της McLaren θα ήταν ό,τι πρέπει για μια BMW, αλλά το αμάξωμα θα το προτιμούσαμε εντελώς διαφορετικό από αυτό το τελικό αποτέλεσμα.